Condoleance arrangementen

Eetcafé de Bank & Co is een betrouwbaar adres voor een discrete rouwbijeenkomst of condoleance in de omgeving van Utrecht. Er heerst een toepasselijke rustgevende sfeer. De locatie heeft een goede bereikbaarheid en een goede parkeergelegenheid. Dus ook als het een condoleance of rouwbijeenkomst betreft hoeft u zich geen zorgen te maken over de praktische kant van de bijeenkomst, dat doen wij voor u. Als u een aanvraag bij ons indient voor een rouwbijeenkomst of condoleance in de omgeving Utrecht ontvangt u direct een offerte terug. Zo kunt u binnen enkele uren alles geregeld hebben.

MEER WETEN?

Heeft u interesse in Eetcafé de Bank & Co voor rouwbijeenkomst of condoleance? Neem direct telefonisch of per e-mail contact met ons op zodat wij de mogelijkheden uitvoerig met u kunnen bespreken.

Openheid in de kostenbegroting voor de verzorging van een condoleance of rouwbijeenkomst vinden wij belangrijk. Hieronder vindt u enkele standaard mogelijkheden:

SPIJZEN

Assortiment belegde mini-broodjes met:
rosbief, kaas, fricandeau en gerookte ham à € 2,00 p.st.
Te adviseren aantal: 3 broodjes per persoon.

Assortiment belegde grote broodjes met:
rosbief, kaas, fricandeau en gerookte ham à € 2,75 p.st.
Te adviseren aantal: 2 broodjes per persoon.

Kopje soep ter aanvulling:
heldere kippensoep of runderbouillon met verse groenten à € 3,75 p.p.

ENKELE ALTERNATIEVE MOGELIJKHEDEN

  • Plakje cake
  • Krentenbol met roomboter
  • Saucijzenbroodje
  • Complete koffietafel: uitgeserveerd of vanaf buffet
  • Borrel
  • Diner

DRANKEN

U kunt het pakket dranken zelf samenstellen uit onderstaande mogelijkheden:
Koffie / thee à € 2,00 p.st.
Jus d’orange à € 2,50 p.st.
Beperkt sortie frisdrank à € 2,00 p.st.
Witte en rode huiswijn à € 3,25 p.st.


Tevens informeren wij u graag over de aanvullende mogelijkheden binnen onze locatie. Bovenstaande bedragen vormen de basis voor de uiteindelijke op maat gerichte offerte gebaseerd op uw informatie met betrekking tot de verzorging van de condoleance of rouwbijeenkomst bij Eetcafé de Bank & Co. Alle genoemde bedragen zijn inclusief BTW.